Over ons

Over ons

In Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam, is de interieurfabriek Van Ruiven gevestigd. Ontwerper Marcel van Ruiven creëert hier met zijn team al ruim 30 jaar interieurs op maat. Het uitgangspunt van de interieurs vindt zijn oorsprong in de wens van de opdrachtgever.

Na inventarisatie van een opdracht wordt een visualisatie van het te realiseren interieur gemaakt. Na overeen-stemming van het plan gaat het team van Van Ruiven aan de slag om binnen de afgesproken termijn het interieur te maken en te plaatsen bij de opdrachtgever.

Van Ruiven is toonaangevend in Dutch Design en levert interieurs, meubilair en woonaccessoires voor de particuliere- en zakelijke markt voor het hogere segment. De fabriek van Van Ruiven is uitgerust met de modernste computergestuurde machines. Naast alle moderne technieken beschikt het team van Van Ruiven over uiterst vakbekwame ambachtslieden die het vak van meubelmaken in hun bloed hebben.

Van Ruiven maakt uitsluitend gebruik van materialen met de hoogste kwaliteit. De mooiste geselecteerde houtfineer soorten, plaatmaterialen en hang- en sluitwerk van degelijke Duitse. Van Ruiven is ervan overtuigd dat alleen de combinatie van het gebruik van topmaterialen, vakmanschap en het zonder compromissen het verwezenlijken van de wens van de opdrachtgever leidt tot het ideaal op maat gemaakte interieur. We zeggen niet voor niets; “Where design meets perfection”.

Van Ruiven is ervan overtuigd dat alleen de combinatie van het gebruik van topmaterialen, vakmanschap en het zonder compromissen het verwezenlijken van de wens van de opdrachtgever leidt tot het ideaal op maat gemaakte interieur. We zeggen niet voor niets; “Where design meets perfection”.

Alle interieurs worden zonder uitzondering op maat gemaakt. Veel van de hedendaagse technieken, zoals LED verlichting, televisies, touch screens en aansluitingen voor diverse apparatuur worden verwerkt in de interieurs van Van Ruiven. 

Van Ruiven houd zich continu op de hoogte van innovatieve technieken die verwerkt kunnen worden in de interieurs zonder dat ze afbreuk doen aan het oorspronkelijke ontwerp, maar wel het bedieningsgemak van diverse apparaten bevorderen. 

Van Ruiven realiseert uiteenlopende interieurs. Modern, klassiek, landelijk en design. Denkt u hierbij aan de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, kantoor of thuiswerkplek. Heeft u een droom te verwezenlijken? 

Stop uw zoektocht en breng een bezoek aan onze fabriek in Berkel en Rodenrijs. Wij heten u van harte welkom en nemen ruim de tijd om uw plannen te inventariseren. Met vriendelijke groet, Marcel van Ruiven Van Ruiven – Where design meets perfection